Coaching och hypnos online är lika effektivt!

Att träffas via internet är lika effektivt som att träffas i verkliga livet. Så länge vi kan se och höra varandra så kommer vi kunna genomföra de förändringarna som du önskar.

hypnos online


Vad kan du få hjälp med hypnos online?

Jag hjälper dig med samma saker som om vi sågs på riktigt. 


 • Olika typer av  fobier (spindlar, prata inför folk, flyga m.m.)
 • Beteenden (sockersug, rökning, snusning m.m.)
 • Nå mål (livsmål, karriärsmål, prestationsmål m.m.)
 • Ångest
 • Viktnedgång

 • Med hjälp av hypnos online kan vi ändra ditt sätt att tänka så du inte faller tillbaks till ett oönskat beteende.

  Känn dig fantastisk, få mer energi, bli av med ditt sockersug, kontrollera din vikt, bli av med din fobi och bli den person du vill vara!


  Magnus Löflund

  Vill du veta mer?

  Tveka inte att boka ett kostnadsfritt 20 minuters telefonsamtal där vi går igenom vad du har för mål eller vad du vill ha hjälp med? Jag beskriver vad hypnos är och hur det kan hjälpa dig? Jag ser fram emot att höra av dig!


  Alternativt att du slår mig en signal på 073-651 35 64

  Hur går det till med hypnos online?

  1

  Förutsättningar

  Allt du behöver för att få hjälp med hypnos online är att ha en uppkoppling med bild och ljud och kan sitta ostört under en timme.

  Länk till sessionen skickar jag ut efter bokningen.

  coachsamtal

  2

  Coachsamtal

  Vi inleder med en coachdel där vi pratar om vart du befinner dig nu och vart du vill vara, vad har du för mål. Utifrån detta samtal tar jag fram en strategi för hur jag kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt. Alla klienter är unika och jag vill möte dig där du är och hjälpa dig nå dina mål

  hypnos

  3

  Hypnosen

  Nästa del av sessionen är Hypnosen som består av att jag hjälper dig ner i ett härligt fokuserat tillstånd där vi gör de förändringar vi vill göra. Vilka förändringar vi gör skräddarsyr vi i inledande delen av vårt samtal. När du kommer ut på andra sidan av hypnosen så ser jag till att förändringarna är installerade hos dig och du kan börja njuta av ditt nya jag.

  Tveka inte, boka hypnos online nu!

  Gör som många andra och nå dina mål!

  ​“

  Glada kunder

  "


   Jag har inte haft en enda blodsockerdipp efter vår session. Alltså jag känner inte hunger på samma vis. När jag blev hungrig förut blev jag radiostyrd till att stoppa i mig vad som helst (oftast chips eller ostkrokar) då jag trodde jag skulle dö av hunger annars. Inte längre. 😃 Hoppas det håller i sig 😅
  TACK Magnus 🌟🙏


  Camilla

  "


  Träffade Magnus för att bli av med mitt sötsug på godis  och chips. Nu svullar jag inte längre och det bästa är att det inte är några uppoffringar. Det känns bara såååå bra.


  Anna

  "


  Jag tycker det känns väldigt bra efter vår träff. De bilder som skapades under sessionen har varit med mig och jag har inte alls varit sugen på godis. Härlig metafor som jag tar med mig och som jag tänker mycket på.


  Emma