Är du redo att komma igång med nya bra vanor?

Jag hjälper dig att släppa det som hindrar och eventuellt blockerar dig från att nå dina mål genom att kickstarta dig med nya bra vanor!

Har du bestämt dig?

Känner du igen att du har bestämt dig att sluta äta sötsaker, du tar ett beslut att nu får det vara nog, nu ska jag sluta slarva. Det går några dagar men sedan finner du dig rotandes i skåpet och sitter där med en påse smågodis eller chips i handen och vet inte riktigt hur det gick till.

Med hjälp av hypnos kan vi ändra ditt sätt att tänka så du inte faller tillbaks till ett oönskat beteende.

Känn dig fantastisk, få mer energi, bli av med ditt sockersug, kontrollera din vikt och bli den person du vill vara med nya bra vanor!


Antingen kommer du till mig på min mottagning i Kumla eller så kan jag hjälpa dig i din egen trygga miljö via nätet

Magnus Löflund

Boka gratis "känna på" samtal

Tveka inte att boka ett kostnadsfritt 20 minuters samtal där vi går igenom vad du har för mål eller vad du vill ha hjälp med? Jag beskriver vad hypnos är och hur det kan hjälpa dig? Jag ser fram emot att höra av dig!


Alternativt att du slår mig en signal på 073-651 35 64

1

Coachsamtal

Vi inleder med en coachdel där vi pratar om vart du befinner dig nu och vart du vill vara, vad har du för mål. Utifrån detta samtal tar jag fram en strategi för hur jag kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt. Alla klienter är unika och jag vill möte dig där du är och hjälpa dig nå dina mål

coachsamtal

2

Hypnosen

Nästa del av sessionen är Hypnosen som består av att jag hjälper dig ner i ett härligt avslappnat fokuserat tillstånd där vi gör de förändringar vi vill göra. Vilka förändringar vi gör skräddarsyr vi i inledande delen av vårt samtal. När du kommer ut på andra sidan av hypnosen så ser jag till att förändringarna är installerade hos dig och du kan börja njuta av dina nya vanor.

hypnos

3

Njut 

Njut av dina nya installerade förändringar och ta första steget ut i ditt nya hälsosamma liv.

​“

Glada kunder

"


 Jag har inte haft en enda blodsockerdipp efter vår session. Alltså jag känner inte hunger på samma vis. När jag blev hungrig förut blev jag radiostyrd till att stoppa i mig vad som helst (oftast chips eller ostkrokar) då jag trodde jag skulle dö av hunger annars. Inte längre. 😃 Hoppas det håller i sig 😅
TACK Magnus 🌟🙏


Camilla

"


Träffade Magnus för att bli av med mitt sötsug på godis  och chips. Nu svullar jag inte längre och det bästa är att det inte är några uppoffringar. Det känns bara såååå bra.


Anna

"


Jag tycker det känns väldigt bra efter vår träff. De bilder som skapades under sessionen har varit med mig och jag har inte alls varit sugen på godis. Härlig metafor som jag tar med mig och som jag tänker mycket på.


Emma

Mina tre populära alternativ för att nå ditt mål!

Nya bra vanor - 1300 kr

Vi gör en punktinsats för dig, vi skräddarsyr en session efter dina behov, vi kan ge oss på ditt sockersug, kickstarta en viktnedgång eller bryta ett negativt beteende. Kanske vill du få kontroll på dina portioner?

Här har vi mitt fantastiska paket där vi under 4 träffar med minst en vecka emellan där vi ger oss på allt från beteende, vanor, förbränning, sätt att tänka samt kan titta på motivation samt träning. Den ena veckan bygger på den andra och vi skapar ett momentum av förändringar som förstärker varandra. 

Premium - ring för pris

Ett skräddarsytt paket för den som vill ha allt inom vikt, beteendeförändring samt ta din träning till en ny nivå. Vi sätter mål, vi tar dig dit och jag är med dig på vägen.

Här får du allt du kan önska dig, ring så berättar jag mer.

Ok, det låter bra men hur går det till att ta kontroll på sin vikt eller sitt sockersug genom hypnos, hur fungerar det? Hur är en session uppbyggd? Ring mig på 073-6513564 så berättar jag mer!

Tveka inte, boka en session nu!

Gör som många andra och bli av med sockersuget med hypnos!