ComsenzeHypnos

Jag hjälper dig bli av med dina problem!

Stress, oro, ångest, trauma fobier, sluta röka eller kanske gå ner i vikt? Oavsett vad du behöver hjälp med så har jag verktygen att ta dig dit du vill.

Jag hjälper dig från Örebro, Kumla eller online. Hypnos är ett fullständigt normalt tillstånd som du upplever naturligt många gånger per dag. Med hjälp av hypnos och NLP förändrar jag vanor och oönskade beteenden för dig. Har du exempelvis varit uppslukad av en film eller att du plötsligt är framme vid parkeringen och kommer knappt ihåg hur du kom hem med bilen? Detta är exempel på naturliga hypnotiska tillstånd. Som hypnotisör tar jag dig in i ett härligt avslappnat och fokuserat tillstånd och guidar dig till de förändringar du önskar

coach hypnotisör

Svårt att sova? Testa gärna någon av mina ljudfiler, helt gratis!Enter your text here...

Certifierad hypnotisör & NLP Master Practitioner

Som Certifierad hypnotisör, diplomerad hypnoscoach och NLP Master practitioner har jag kraftfulla metoder för att hjälpa människor till verklig permanent förändring.

Läs nedan några exempel på vad jag kan hjälpa dig med

Rädd för att flyga?


Drömmer du om att åka på en härlig semester men hålls tillbaka av din flygrädsla? Jag hjälper dig att bli av med din flygrädsla med beprövade metoder snabbt och effektivt.

Stress eller trauma


Hypnos, NLP och tapping är några av verktygen jag kan ta fram för att reducera och ta bort traumatiska upplevelser tidigare i livet, minska stress och istället för att lägga energin på det dåliga, så lägger du energin på det som är bra i livet.

Hypnossessioner är lika effektiva online

Klicka nedan för att läsa mer och boka en onlinesession

Magnus Löflund

Boka gratis "känna på" samtal

Tveka inte att boka ett kostnadsfritt 20 minuters samtal där vi går igenom vad du har för mål eller vad du vill ha hjälp med? Jag beskriver vad hypnos är och hur det kan hjälpa dig? Jag ser fram emot att höra av dig!

Boka din hypnossession hos mig!

Gör som många andra och ta dig dit du vill vara med hjälp av hypnos!

Jag har verksamhet i Kumla, Örebro, Stockholm och via skype.

"


Träffade Magnus för att bli av med mitt sötsug på godis  och chips. Nu svullar jag inte längre och det bästa är att det inte är några uppoffringar. Det känns bara såååå bra.


Anna 

fd Godisråtta

"


Jag tycker det känns väldigt bra efter vår träff. De bilder som skapades under sessionen har varit med mig och jag har inte alls varit sugen på godis. Härlig metafor som jag tar med mig och som jag tänker mycket på.


Emma 
/ Lärare

Enligt min erfarenhet så är det ovanligt att man behöver mer än en session för att få till en förändring.

Så effektiv är de olika terapiformerna

Enligt en studie i behandling av emotionella/mentala symtom av Alfred A Barrios som publicerats i bl.a. Psychotherapy Magasin och Amerikan Health Magazine är effekten av de olika terapiformerna:

– Psychoanalysis (psykoanalys): 38% recovery after 600 sessions
– Behavior therapy (KBT): 72% recovery after 22 sessions
– HypnoTherapy (Hypnos): 93% recovery after 6 sessions

Copyright Comsenze ab | Tel 073 - 651 35 64 | Info@comsenze.se